Carlos Latre i Pablo Motos Practiquen el Mètode AeroYoga® al programa El Hormiguero d'Antena 3 TV


El mètode AeroYoga® by Rafael Martinez de nou a TV.

Dimecres passat vam poder veure els famosíssims Pablo Motos i Carlos Latre fent postures originals d'AeroYoga® International al gronxador oficial del mètode amb els seus característics colors taronja i blanc (colors que representen energia i creativitat / harmonia i meditació respectivament ...).

En el to d'humor característic del programa, el gran imitador Carlos Latre, que practica habitualment AeroYoga® en l'estudi oficial Atma a Madrid, 'intentava' ensenyar postures clàssiques del AeroYoga a Pablo Motos, com són l'Home-Ratpenat © o la Crisálida ©.

En aquest article un extracte en vídeo del programa més vist de les tardes a Antena 3! Gràcies a aquesta cadena per mostrar de nou el mètode AeroYoga® a nivell nacional !! Mira'l aquí !:





PROPERES DATES CURS PROFESSORS IOGA AERI -Pilates AERI, FORMACION OFICIAL AEROYOGA® AEROPILATES® INTERNATIONAL AMB RAFAEL MARTINEZ

JUNY BARCELONA 21 -28 
MÉS !, DATES CURSOS INTERNACIONALS http://aeroyoga.es/category/cursos/
MAIL aeroyoga@aeroyoga.info
WhatsApp +34 680.905.699

Coneix més sobre el mètode AeroYoga® International, classes AeroYoga® Oficial al teu país i ciutat, i els cursos oficials de formació de professors Ioga Aeri © by AeroYoga® així com obrir el teu propi studio AeroYoga® a



Visita les classes del centre AeroYoga® International a Madrid Atma en


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Publica un comentario sobre este artículo!