AeroYoga® International Barcelona, Curs Ioga i Pilates Aeri, Certificat per Yoga Alliance

Formació 'YogaAéreo©' amb AeroYoga® AeroPilates® International. 

EN AQUEST ALBUM  ‪#‎BARCELONA‬ !‪ #‎CURSOS‬ AEROYOGA® OFICIAL: Iniciat aquest cap de setmana el curs MODALITAT 2 CAPS DE SETMANA FORMACIÓ PROFESSORS Ioga Aeri & Pilates Aeri (amb AeroYoga® & AeroPIlates® International). INCLOU EL GRONXADOR “AEROYOGA® PRO” Som els Creadors dels Mètodes ‪#‎AeroYoga‬ ®‪#‎AeroPilates‬ ®. ATENCIO!: Única formació internacional en ‪#‎IogaAeri‬ (Yoga Aéreo) acreditada Ioga Alliance (Yoga Alliance ‪#‎TeacherTraining‬ 200hr Approved).
CONTACTE
MAIL: aeroyoga@aeroyoga.info 
WHATSAPP +34 680 905 699 
WEB INTERNACIONAL www.aeroyoga.es -
Única formació internacional en PilatesAeri acreditada AeroPIlates® International, ANPAP (Associació Nacional Pilates Aeri AeroPilates)
Per saber més sobre el diploma internacional a Barcelona feu clic ahttp://aerialwellness.com/…/formacion-fines-de-semana-barce…. Un curs amb l’excel·lent equip professional de professors de‪#‎RafaelMartinez‬ a ‪#‎Catalunya‬-AQUEST CURS INCLOU EL GRONXADORAEROYOGA® PRO” ( PER A ÚS PROFESSIONAL, AMB BRAÇOS, ESTRIBOS, ERGONÒMIC, DISSENY EXCLUSIU PATENTAT, COLORS CORPORATIUS TARONJA I BLANC, QUE MARQUEN LA DIFERÈNCIA DAVANT DE CÒPIES I SUB-MÈTODES).
-REGAL CURS LITO TERÀPIA SPA (IMPARTIT PER EXPERTS, APRÈN A UTILITZAR LA "HOT STONE THERAPY". LA LITOTERAPIA (ÚS DE PEDRES CALENTES I FRIAS) ÉS UNA TERÀPIA COMPLEMENTÀRIA IDEAL I PROFESSIONAL PER A la PRACTICA DE L’ AEROYOGA® AEROPILATES® MÈTODES OFICIALS
CONTACTE MAIL: aeroyoga@aeroyoga.info  WHATSAPP +34 680 905 699  WEB INTERNACIONAL www.aeroyoga.es -
(www.aeroyoga.es) EN AQUEST ALBUM AVUI A #BARCELONA ! #CURSOS Iniciat aquest cap de setmana! el curs MODALITAT 2 CAPS... Posted by Aero Yoga International on domingo, 19 de octubre de 2014
 

AeroYoga® Offcial: Instagram

Entradas recientes
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Publica un comentario sobre este artículo!